Ünlülerin Hiç Görmediğiniz Gençlik Fotoğrafları

Özellikle sinema ve müzik sektöründen tanıdığımız bugünün ünlülerinin ergenlik ve çocukluk fotoğraflarını görmek nasıl olurdu? İşte Brad Pitt'in dolgun saçlarından semt çocuğu Jayz Z'ye ünlülerin eski fotoğrafları

Christian Bale

Batman filmlerinde çıplak elleriyle kötüleri pataklayan Christian Bale küçükken yanakları sıkılası, öpülesi ve mıncıklanası. Dönemin popüler eşyası Joystick ile poz veren Bale'in tarzı da yakıyor. Angelina Jolie

Yıllarca modası eskimeyen 'Angelina Jolie dudakları' hiç kendisini bozmamış! Elinde çiçeklerle mezuniyet balosu pozu veren genç Angelina ergenliğinde bile güzel.

Brad Pitt

Sinema tarihinin en yakışıklı isimlerinden olan Brad Pitt, ergenken dalgalı saçları ve abartılı kot tarzıyla illallah ettirse de geldiği noktaya bakınca bir oha çekmemek elde değil. Kim derdi ki, bir gün Angelina Jolie ile sevgili olup kıskanılacak diye...

Reklam
Reklam

Daniel Craig

Kim derdi ki bu Alman serserisi tarzda çocuğun ileride en başarılı James Bond'lardan biri olacağını? Daniel Craig'in ergenlik çağındaki sarışınlığının karizmaya vurduğu kesin.

Elvis Presley

Bu fotoğraftaki sakalsız yakışıklı çocuk Rock n Roll'un krallarından ve duygusal şarkıların vazgeçilmez isimlerinden biri oldu. Uğruna bayılanlar, unutmayanlar ve hala tarzını yaşatmaya çalışanlar var.

Helena Bonham Carter

Sinema dünyasına 'Marla' karakteriyle damga vuran Helena Bonham Carter tuhaf tarzını hiçbir zaman değiştirmemiş. Yedisinde neyse yetmişinde o olmuş. Jane Fonda

Güzelliğinden hiçbir zaman ödün vermemiş Jane Fonda, ergenlik fotoğrafında bile güzel çıkarak herkesi şaşırtmış. Evet biliyoruz hiç ergene benzemiyor ama öyle. John Lennon ve Paul McCartney

Efsane Beatles grubunun iki efsane ismi John Lenon ve Paul McCartney çalmaya başladıkları ilk yıllarda bir araya gelerek hadi bir hatıra fotoğrafı çektirelim diyorlar.

Johnny Depp

Johnny Depp'in kuşkusuz her hali kutsanmış gibi. Sakalsız erkek kategorisinde zirvelerde bulunan aktör, ergenlik yıllarında karizmasından bir nebze olsun ödün vermemiş

Reklam
Reklam

Kate Moss

Jonny Depp'in arkasında Kate Moss'un gelmesi biraz manidar :) Ünlü ingiliz top model güzelliği ve tarzıyla birçok kesimin hala ağzını açık bırakıyor. Bu ergenlik fotoğrafında tarz ve vizyonel biri olacağı her halinden belli.

Lena Dunham

Girls dizisinin yapımcısı ve senarist Lena Dunham, aynı zamanda başrol oyuncusu. Bunların haricinde birçok dizi yapımcılığına başlayan Dunham'ın ergenliğinden beri hiç değişmediğini söyleyebiliriz.

Michelle Williams

Ünlü oyucu Michelle Williams, beyzbol kıyafetleriyle farklı bir fotoğraf çektirmek istemiş ancak neresinden bakarsanız bakın oldukça itici... Jay-Z

Dünyaca ünlü rap şarkıcısı Jay-Z aslında şu anda yaşadığı hayatın oldukça alt seviyesinde, ancak aynı tarzda yaşıyor diyebiliriz. Ankara apaçisi gibi Şahin görünümlü Mercedes'de hava satan Jay-Z'nin yıllar sonra akıl almaz arabalara binebileceğini kim bilebilirdi?

Ian McKellen

Yeni neslin hayatına Magneto ve Gandalf karakterleriyle giren Ian McKellen, yağız bir delikanlıyken çektirdiği bu fotoğrafla birçok kızın canını yaktığı kesin. Robert Downey JR.

Hollywood'un küstah ve çekici erkek rollerinin vazgeçilmezi olan Robert Downey Jr.'ın genç yaşlarında da tatlı bakışlarıyla kızları etrafına çektiği aşikar. Onu özellike Iron Man ve Sherlock Holmes filmlerinden hatırlarsınız.

Reklam
Reklam

George Clooney

Kahkaha atarken, çığlık attıracak bir bir fotoğrafla, kadınların sevgilisi George Clooney... Bu fotoğraf üzerine sadece gülünür... George Clooney'ı küçük yaşlarda Allah fazla nazardan saklamış gibi :)

Steve Buscemi

Son olarak Steve Buscemi... Birçok acayip ve psikopat rolde karşımıza çıkan başarılı aktör bu genç yaşındaki fotoğrafla ilerideki rollerine göz kırpıyor gibi. Küçük bir not; Steve Buscemi normal hayatında oldukça iyi ve uysal bir insanmış.