Ünlülerin Kıvırcık Saç Modelleri

Yıldızların birbirinden güzel saç modelleri...

Düz saçların zamansız güzelliği bizi her zaman büyülemiş olsa da, kıvırcık ve iri dalgaların cazibesine de göz yumamıyoruz.

Hem seksi hem de göz alıcı bir görünüme bürüyen kıvırcık saçlar, pek çok ünlü kadının da vazgeçilmezi. Katıldıkları pek çok davette bu modelleri kullanan ünlü kadınların en beğendiğimiz kıvırcık saç stillerini bir araya getirdik. Bakalım siz en çok hangisini beğeneceksiniz?

Beyonce

Beyonce, şu sıralar saçlarını daha çok düz kullanıyor olsa da, bizim ona en çok yakıştırdığımız modellerden biri bu hacimli ve sık dalgaları. Bu seksi dalgalar, koyudan açığa doğru giden renk tonlarıyla bir araya geldiğinde müthiş bir uyum yakalamış.

Reklam
Reklam

Sarah Jessica Parker

Sex and The City'nin yıldızı Sarah Jessica Parker'ı "kıvırcık saçlı kraliçe" olarak adlandırsak, pek de yanılmış olmayız. Uzun yıllardır katıldığı pek çok davette ve günlük hayatında kıvırcık saçlarıyla karşımıza çıkan güzel yıldız, bu modeli kendine en çok yakıştıran isimlerden biri.

Shakira

Kıvırcık saçlarına bayıldığımız ünlü kadınlardan biri de Shakira. Sarı saçlarını çok nadir düz gördüğümüz güzel yıldız, bu saçlarla her daim hem seksi hem de göz alıcı görünmeyi başarıyor.

Rihanna

Yakından takip ettiğimiz yıldızlar arasında belki de saçlarını en çok değiştiren isimlerden biri Rihanna. Aynı modeli aylarca kullanmak yerine, ruh haline göre değiştiren Barbadoslu şarkıcı, bir süre kıvırcık saçlarıyla karşımıza çıkmıştı.

Taylor Swift

Katıldığı pek çok davette saçlarını dalgalı ya da kıvırcık şekilde kullanıyor Taylor. Güzel yıldız, şu sıralar saçlarını kısacık bob kestirmiş olsa da, biz yüzüne en çok kıvırcık modelleri yakıştırıyoruz.

[Gunluk kullanim icin uzun saclar dalgali nasil yapilir?](http://www.nasil.tv/Gunluk-kullanim-icin-uzun-saclar-dalgali-nasil-yapilir)[![](//www.nasil.tv/s/z31890/img/elogo.png)](http://www.nasil.tv)