Ünlülerin Kulis Makyajı

Hafızalarınızdan silinmeyen Bardot seksapeli, Jane'in cazibesi, Deneuve asaletine sahip olun. İşte kulis makyajı sırları..

Hafızalarınızdan silinmeyen Bardot seksapeli, Jane'in cazibesi, Deneuve asaletine sahip olun. İşte kulis makyajı sırları..

Bardot Seksapeli

Brigitte Bardot seksiliğin ve şehvetin sembolü olarak kabul edilir. Onun kimliğine bürünmek için en uygun, en doğal ve kolay yol siyah eyeliner kullanmak. Bakışlar öne çıkıyor, gözün tüm şekli vurgulanarak dirinlik yaratılıyor. Bunun yanı sıra dudaklara hafif pembe tonlarda bir ruj uygulayarak taze bir ifade elde ediliyor. Buna karşılık fuşya, mavi, bej ve sarı tonlardan kesinlikle kaçınmanız gerekiyor. Cildi canlı, taze ve seksi göstermek için matlaştırıcı bir pudra uygulamak yeterli. Elmacık kemiklerini pembe tonlarda bir allık ile belirginleştirebilirsiniz.

Reklam
Reklam

Gece için: Gözlere smoky eye havası katın. Bunun için siyah, mavi tonları ve haki renkleri tercih edin. Gözkapaklarının bitim noktalarını hafif füme dokunuşlarla belirginleştirin. Son olarak da meşhur siyah eyeliner'ı uygulayın.


Jane'in Cazibesi

Kirpiklere zoom... Hem üst hem de alt kirpiklere birkaç kat sürülen siyah volümlü maskara vazgeçilmeziniz olmalı. Ne kadar çok sürerseniz, bakışınız o kadar derinleşecek. Cildinizi iyice nemlendirin, gözaltlarınızı kapatıcı ile aydınlatın. Fondöten olarak cilt renginize en yakın olanı seçin ya da hafif pembe tonlarda bir fondöteni günlük nemlendiriciniz ile karıştırıp kullanın. Yanaklarınızı turuncu tonlarda bir allıkla renklendirin. Dudaklara ise bu güneş renklerine uyacak şekilde transparan bir gloss uygulayın.

Gece için: Gözlere ışıltı katmak için, parmağınızın ucuna bir miktar altın renkli far sürüp göz kapaklarınıza uygulayın. Yakın tonları, kıyafetinizin dekolte kısmına da sürün.


Catherine Deneuve Asaleti

'Belirginleştirmek' kilit nokta... Göz kapaklarınıza, gözlerinizi ön plana taşıyacak ve daha iri gösterecek koyu renkli bir far uygulayın. Renk olarak kahve ya da gri tonlarını tercih edebilirsiniz. Gözlerinizin dış kenarlarına uygulayacağınız ıslak gölgeler, bakışlarınızın daha belirgin olmasını sağlayacak. Bu aşamada, belirgin kirpikler de size destek olacaktır. Gözlerde oluşturduğunuz bu vurguda, göz-kaş ve göz kapağı orantısı hem renk hem de şekil olarak dengeli bir dağılımda tutulmalı. Dudaklarda kızıl-turuncu tonları tercih edin.

Reklam
Reklam

Gece için: Ayrıntıları sofistike hale getirin. Pudralı, kadifemsi bir cilt ve aynı tonda kalem ile hatları belirginleştirilmiş mat kırmızı dudaklar gibi... Bu sofistike matlık, gece ışıklar altında baş döndürücü bir hava yaratabilir.