Unutulan Okul Çantası Korkuttu

Konak Meydanı'ndaki İzmir Saat Kulesi'nin karşısındaki bir bankın altında unutulan okul çantası paniğe neden oldu....

Konak Meydanı'ndaki İzmir Saat Kulesi'nin karşısındaki bir bankın altında unutulan okul çantası paniğe neden oldu. Fünye ile patlatılan çantanın içerisinden gazete kağıtları çıktı.

Tarihi kulenin önündeki bankın altında bir okul çantası gören vatandaşlar, 155'i arayarak durumu polise bildirdi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, cami ile Saat Kulesi'nin arasındaki alana güvenlik şeridi çekerek yaya geçişine izin vermedi. Bomba uzmanı ekipler çantaya bomba imha robotu ile müdahale etti. Uzaktan kumandalı bomba imha robotu, çocuk çantasını fünye ile patlattı. Uzman personel tarafından kontrol edilen çantanın içinden gazete kağıtları çıktı. Emniyet yetkilileri, eğitim öğretim yeni yılı nedeniyle bir vatandaşın Kemeraltı Çarşısı'ndan satın aldığı çantayı bankın altında unutmuş olabileceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: