Unutulmaz Eserler Konserde Dile Geldi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında ünlü ‘Avaze Türk Müziği Kadınlar...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında ünlü ‘Avaze Türk Müziği Kadınlar Topluluğu’nu Gazianteplilerle buluşturdu.

Büyükşehir Belediyesi Ömer Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleşen konserde yıllardır hafızalardan silinmeyen eserler seslendirildi. Gaziantepli sanatseverleri yoğun ilgi gösterdiği konser, Avaze Türk Müziği Kadınlar Topluluğunun seslendirdiği nostalji esintiler ile dinleyicileri adeta geçmişe götürdü. Çoğunluğunu kadın bestekarların eserlerini kendine has yorumuyla seslendiren Avaze Türk Müziği Kadınlar Topluluğu, Ruhumda Neş'e Hayale Daldım, Gül Dalında Öten Bülbülün Olsam gibi unutulmaz eserlere yer vererek salondaki dinleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Reklam
Reklam

Türk Müziği'ni sevdirmek, geleceğe aktarılmasını sağlamak ve doğru icra etmek amacıyla hayatını sürdüren Avaze Türk Müziği Kadınlar Topluluğu, Gaziantepli müzikseverlerin büyük beğenisini topladı. Seyircilere müzikle dolu bir akşam geçirten Avaze Türk Müziği Kadınlar Topluluğu, udda Gökçe Bekaroğlu, keman’da Bircan Yaman, viyonselede Rüya Kocamemiş, ritim’de Gözde Çolak ve kanunda Kadiriye Olğan’dan oluşuyor. Topluluğun solistliğini ise Filiz Yıldızbaşoğlu, Yaprak Sayar, Lebriz Güner Gunca, Oya İşboğa ile Aslıhan Erkişi yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz