"Unutulmuşların partisiyiz"

ÇORUM (İHA) - Yeni Türkiye Partisi (YTP) Genel Başkanı İsmail Cem, partisinin Çorum İl Binası'nın açılışını gerçekleştirmek üzere Çorum'a geldi. YTP Genel Başkanı Cem, partililer tarafından Ankara yolu üzerindeki Seydim Petrol'de karşılandı. Çiçeklerle karşılanan Cem, partililerle teker teker tokalaştıktan sonra yaklaşık 60 araçlık konvoyla şehir turu attı.

Kültür Restaurant'ta onuruna verilen yemeğe katılan Cem, burada partililere hitaben kısa bir konuşma yaptı. Türkiye'de artık yeni bir dönüşüm gerektiğini, parti olarak ise bu dönüşümü gerçekleştirmeye talip olduklarını belirten YTP Lideri Cem, "YTP olarak Türkiye'de unutulmuşların partisiyiz. İnsanları daha da güzelleştirmek, özgür ve hür kılmak için siyaset yapıyoruz" dedi.
Ülkenin şu anda sancılı bir dönemden geçtiğini kaydeden Cem, yaşanan sorun ve sıkıntıların çözümü için ülkede yeteri kadar kaynak ve imkanın mevcut olduğunun altını çizerek, "YTP olarak bu sorunlara aklı, vicdanı ve günülü ekleyerek çözüm bulacağız' diye konuştu.

Reklam
Reklam

Parti olarak ülkede unutulmuşların sesi, gözü ve kulağı olmak için siyaset yaptıklarını vurgulayan Cem, ülkede yaşanan ekonomik sorunlara çözüm bulabilmek için mutlaka üretimin artırılması gerektiğini, bunun içinde devletin üreten tesislere gölge etmemesi gerektiğini anlattı.

"YTP olarak Türkiye'de kardeşliğin ve birliğin temsilcisiyiz" diyen Cem, 'Ülkede tüm insanlar arasında eşitlik istiyoruz. İnsanlarımız arasındaki etnik, dini ve mezhep farklılıklarını kesinlikle bir ayrım olarak görmüyoruz. Bu konuda da insanlarımıza güveniyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından YTP İl Binası'nın açılışını gerçekleştiren İsmail Cem, daha sonra Çorum Esnaf ve Sanatlar Odaları Birliği'ni ziyaret ederek Çorum esnaf ve sanatkarlarının sorunlarını dinledi.

Cem, daha sonra partisinin Amasya İl Binası'nın açılış törenine katılmak üzere Çorum'dan ayrıldı.