Ünüvar: Kıyamet Kopacak Denilirken Biz Hastane Temeli Attık

AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Maya takvimine göre herkes kıyamet kopacak derken kendilerinin hastane...

AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Maya takvimine göre herkes kıyamet kopacak derken kendilerinin hastane temeli attığını söyledi. Ünüvar, "Hz. Peygamber Efendimiz (SAV) diyor ki elinizde bir hurma fidanı varsa, eğer kıyamet kopacak olsa o fidanı dikin, buyurur. Biz öyle bir anlayışın ürünü insanlarız." dedi.

AK Parti Kozan 20. İlçe Danışma Meclisi toplantısı Kozan Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililerin katılımı ile yapıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği danışma meclisinde AK Parti Kozan İlçe Başkanı Av. Yusuf Bilgili, hükümetleri döneminde yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.

Reklam
Reklam

AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, “Kozan bizim gözbebeğimiz. Bizler de vekil olarak ilçemize yapılacak hizmetlere elimizden geldiğince çalışıyoruz. Yaklaşık 15-20 gündür bütçe görüşmeleri görüşülerek onaylandı. Memleketimize ve milletimize hayırlı olsun. Daha önceki hükümetler bütçe hazırlıyorlardı, ama o dönemlerde alınan paraların önemli bir kısmı borçlara, İMF gibi diğer dış borçlara harcandığı için maalesef milletimize hizmet olarak dönmüyordu. O dönemlerde vergi gelirlerinin yüzde 80’i faiz ve diğer borçlara harcanıyordu. Vatandaşımızdan alınan vergilerin yüzde 80’i halkımıza hizmet olarak tekrar geri dönüyor.” diye konuştu.

ÜNÜVAR: KIYAMET KAPACAK DENİLİRKEN BİZ HASTANE TEMELİ ATTIK

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar ise Maya takvimine göre dün saat 13.11’de herkes kıyamet kopacak derken kendilerinin hastane temeli attığını hatırlattı. "Çok şükür kıyamet falan kopmadı." diyen Ünüvar, sözlerine şöyle devam etti: "Hz. Peygamber Efendimiz diyor ki elinizde bir hurma fidanı varsa, eğer kıyamet kopacak olsa o fidanı dikin, buyurur. Biz öyle bir anlayışın ürünü insanlarız. Allah bize nefes, güç ve kuvvet verdiği sürece bütün gücümüzü halkımıza adarız. Biz bu salonda daha önce Kozan’ın problemlerini konuşmuştuk. Eğitimden sağlığa, güvenlikten birçok alana kadar. Doktor ve ambulans sayısının artırılması, alet ve edevatlarının artırılması ile ilgili talepler olmuştu. Doktor sayımız 39’dan 47’ye çıkarken, üç adet ambulans hastanemize tahsis edildi. Hastanemiz artık tam donanımlı. Anavarza’da kazı çalışmalarımız başladı. Kozan Kültür Merkezi inşaatı bitmek üzere. Bütün bunlar halkımızın destekleri sayesinde gerçekleşmiş olan hizmetlerdir. Asıl görevimiz devletimizin imkânlarını milletimize hizmet olarak harcamaktır.”

Reklam
Reklam

ÖZGAN: ÇAMUR SİYASET YAPIYORLAR

Kozan’ın değiştiğini ve geliştiğini kaydeden Belediye Başkanı Kazım Özgan, muhalefetin ve birtakım basın mensuplarının asılsız haberlerine sunum eşliğinde belgelerle cevap verdi.

Kozan’da çamur siyasetin 2004’te de, 2009 yılında da yapıldığı ve hala da yapıldığını belirten Başkan Özgan, “En büyük çamur siyasetini Başbakanımıza da yapmışlardı. CHP’liler yapıyordu, buna MHP’liler de eklendi. Biliyorsunuz 2009 yılında bir Şevkiye Hastalığı ürettiler. Sağlık Bakanlığı bununla ilgili sularımızda analiz yaptırdı ve sularımız tamamıyla sağlıklı çıktı. Cerrahi Tıp Merkezi ortaklarından Dr. Coşkun Tuna dahi suyu çeşmeden içtiğini söylüyor. Muhalefet sürekli yalan söylüyor. Yolsuzluk dosyaları diye atıp tutuyorlar. Varsaklar Mahallemizde iki parselimiz var. Bin 500 metrekare alan yere karşı 3 bin 600 metrekare yer aldık. Bunun neresinde yolsuzluk var. Bir diğeri Baysalların inşaatı. Daha önceki yönetim zamanında tadilat yapılmış. Bunlar artık çamur atma siyasetine devam ediyorlar. Desinler, artık vatandaş bunları çok iyi biliyor.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Başkan Özgan, şunları söyledi: “Kent Konseyi Başkanı Süleyman Sezen’e çamur atmışlar. Biz Belediye olarak hizmet yapacak herkesin yanındayız. Biz belediye olarak kimseye peşkeş çekmedik. Türkiye’de bal sektöründe kapsamlı olarak 2. bir laboratuvar kurulması için girişimde bulunan iş adamımız Süleyman Sezen’e elimizden gelen desteği vereceğimizi belirttik. MHP İlçe Başkanı Ender Çulhacı yerel bir kanalda çıktığı programda tadilat yaptığımızı söylüyor. Biz orada tadilat filan yapmadık. Bilip bilmeden konuşuyorlar ve çamur siyaseti yapıyorlar. Bir şahsın tek parsel üzerinde iki katlı yeri var. MHP’nin 2000 yılında belediyede olduğu dönemde A-2’yi E-2 yapmışlar. Yani iki katı sekiz kat yapmışlar. Çulhacı önce kendine bak sen. Herhalde kılavuzu karga. Onun için bir şey demiyorum.”

ÇELİKCAN: KOZAN, KUZEYİNDEKİ İLÇELERE AĞABEYLİK YAPACAK KONUMA GELMİŞ

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan da şunları ifade etti: “Kozan’ın bizdeki yeri farklı. Ben 2003 yılında Karayolları'nda görevli idim. Sayın Başkanımızla hemen hemen aynı dönemlerde çalıştık. Kozan’a çevre yolunu Sayın Başkanımızla çalışarak kazandırdık. Kozan kuzeyindeki ilçelere ağabeylik yapacak konuma gelmiş. Değişmiş ve gelişmiş. Tabi bu ilçeler de yeni yapılan yollarla beraber değişecek ve gelişeceklerdir. Yol medeniyettir. Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli’nin de bu değişimler ihtiyacı var.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz