Ünüvar, Sağlık Çalışanlarını Dinledi

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar Kozan Devlet Hastanesi sağlık personeli ve çalışanlarının...

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar Kozan Devlet Hastanesi sağlık personeli ve çalışanlarının düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Ünüvar, iftar yemeği sonrasında yaptığı konuşmada kendisinin hem bir doktor hem de Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığı yapmış bir milletvekili olarak sağlık çalışanlarının görevlerinin ne kadar kutsal olduğunu en iyi bilenlerden birisi olduğunu belirtti. Ünüvar, sağlık çalışanlarına yönelik artan şiddet olaylarının araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi bünyesinde meclis araştırma komisyonunun kurulduğunu; kendisinin de bu komisyona başkanlık yapacağını söyledi. Ünüvar, "Amacımız böylesine kutsal bir görevi icra eden sağlık çalışanlarının hizmetlerini yürütürken yaşayacakları her türlü engeli önceden tespit edip ortadan kaldırmak." dedi.

Reklam
Reklam

Ünüvar daha sonra Kozan Devlet Hastanesi personeli ile bir süre sohbet etti ve sağlıkta şiddetin önlenmesi için sağlık personellerinin önerilerini dinledi.

Kozan Devlet Hastanesi sağlık personeli ve çalışanlarının düzenlediği iftar yemeğine Adana Milletvekili Necdet Ünüvar'ın yanı sıra Kozan Kaymakamı İzzettin Sevgili, Kozan Belediye Başkan vekili Hüseyin Çetin, Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Bilgili, Kozan İlçe Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, Memur Sen İl Başkanı Muhammet Erdoğan, Sağlık Sen İl Başkanı Recep Kurum, Kozan Devlet Hastanesi Başhekimi Sefa Yapıcı, Hastane Müdürü Çağlar Çoban, TÜMSİAD Kozan Şube Başkanı Fatin Dağlı katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz