Ünüvar: Şehri Kilim Gibi Dokumak Istiyoruz

Mimarlar Odası Kozan temsilcisi Babür Ünüvar, "Fuarları takip ediyorum. Özelikle de inşaatla ilgili fuarları, gerek...

Mimarlar Odası Kozan temsilcisi Babür Ünüvar, "Fuarları takip ediyorum. Özelikle de inşaatla ilgili fuarları, gerek oda başkanı olarak gerekse bir mimar olarak yakından takip ediyorum. Çünkü bizim için kullanılan malzemenin fiyatı kadar kalitesi de önemli. Kozan’ı daha estetik ve güzel bir görünüme kazandırmamız lazım. Şehri kilim gibi dokumak istiyoruz." dedi.

Kozanlı inşaat mühendisi ve mimarlar, Adana'da açılan 'Yapı Kimyasalları ve İnşaat Fuarı'nı gezerek yenilikleri inceledi. İnşaat mühendisi İskender Bozkurt, fuarlar sayesinde yenilikleri görüp, malzemelerin kalite ve fiyatı konusunda bilgi sahibi olduklarını söyledi. Buradaki bazı firmalarla da zaman zaman çalışmaları olduğuna dikkat çeken Bozkurt, "Kozan'da üretilen Sis-kim firmasını burada görmemiz bizi ayrıca mutlu etti. Çünkü kaliteli ürün üretiyorlar. Kendilerini de bir kez daha kutluyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretlerinin oldukça verimli geçtiğini belirten Mimarlar Odası Kozan temsilcisi Babür Ünüvar, "Fuarları takip ediyorum. Özelikle de inşaatla ilgili fuarları, gerek oda başkanı olarak gerekse bir mimar olarak yakından takip ediyorum. Çünkü bizim için kulanılan malzemenin fiyatı kadar kalitesi de önemli. Kozan’ı daha estetik ve güzel bir görünüme kazandırmamız lazım. Şehri kilim gibi dokumak istiyoruz. Bunun için de fuarlarda daha rahat bunu görebiliyoruz." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: