Ünüvar Ve Pamuk Hastane Yeri Bakıyor

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk ve Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Adana'nın güneyine yapılacak...

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk ve Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Adana'nın güneyine yapılacak hastanenin yeri konusunda araştırma yaptı.

AK Parti Seyhan İlçe kongresinde Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın verdiği müjdenin ardından AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk ile AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar çalışmalara başladı.

Pamuk ile Ünüvar, 5 yıldızlı konforunda yapılacak hastanenin yeri konusunda birkaç alternatif bulduklarını bunları sır gibi sakladıklarını söylediler. Ünüvar, hastanenin, kentin güneyinin tamamına hizmet verecek yerde olması için uğraştıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Halka hizmeti kendilerine ilke edindiklerini dile getiren Pamuk ise hastanenin ulaşım ve hizmeti konusunda her şeyi düşünerek çalıştıklarını, yer konusunda birkaç alternatifi değerlendirdiklerini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: