Ünver, 24 Temmuz Gazeteciler Gününü Kutladı

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, basında sansürün kaldırılışının yıldönümü olarak da bilinen 24 Temmuz Gazeteciler...

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, basında sansürün kaldırılışının yıldönümü olarak da bilinen 24 Temmuz Gazeteciler gününü kutladı.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 24 Temmuz gazeteciler günü ile ilgili olarak bir tebrik mesajı yayınladı.

Kamuoyunun gelişen olaylar konusunda bilgilendirilmesinde basının önemli bir görev üstlendiğini dile getiren Ünver mesajında şunları kaydetti:

“İletişim organlarının her geçen gün büyük bir önem kazandığı günümüzde basının bu alanda üstlendiği misyon, halkımızın doğru ve tarafsız haber akışını sağlayan basın kuruluşları ile bu kuruluşlarda görev yapan gazetecilerimizin sorumluluklarını daha faal hale gelmektedir. Maddi anlamda zor şartlar altında çaba harcadıklarına inandığımız gazetecilerimizin, kamuoyunun doğru,tarafsız ve güvenilir bir şekilde bilgilendirilmelerinde yaşadıkları güçlüğü bizzat yaşayan bir gazeteci olarak, yerel ve gerekse ulusal yayın organlarında çalışan basın çalışanlarımızın, basında sansürün kaldırılışının yıldönümü olarak da belirlendiği 24 Temmuz Gazeteciler Gününü kutluyor, bu vesile ile selam ve saygılarımı sunuyorum.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: