Ünver, Nevşehirlilerin Berat Kandilini Tebrik Etti

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Berat Kandilinin her türlü borç, suç ve cezadan kurtulmaya vesile...

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Berat Kandilinin her türlü borç, suç ve cezadan kurtulmaya vesile olması temennisinde bulundu.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Şaban ayının 15. gününe denk gelen Berat Kandili nedeniyle bir tebrik mesajı yayımladı.

İnananların büyük bir huşu ve tefekkür içerisinde bu gecenin anlam ve manasına göre hareket etmesi gerektiğini belirten Ünver, günahlardan kurtulmaya vesile olan Berat Gecesi’nin huşu içerisinde eda edilmesi gerektiğini ifade etti.

Kelime anlamı itibariyle borçtan kurtulma, temize çıkıp arınma,ceza ve sorumluluktan kurtulma gibi anlamlar içeren Berat’ın yüce yaratıcı Cenab-ı Hak’ın rahmet,lütuf ve mağfiretinin tecelli etmesi temennisinde bulunan Ünver,bu gecenin anlam ve önemine uygun şekilde geçirilmesi gerektiğine inandığını ifade etti.

Reklam
Reklam

Ünver, Rahmet ve bereket ayı Ramazan ayının da yaklaştığına işaret eden Berat Gecesi,tüm inananların günahlarının Allah tarafından affedilmesi arzusu içerisinde olduğunu belirterek,başta tüm Nevşehirliler olmak üzere tüm inananların Berat Kandili’ni tebrik etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: