Ünye Belediyesi Çalışmaları

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, "Boğulma olaylarının önüne geçebilmek için ilçemizin bazı bölgelerine denize girmenin yasak ve tehlikeli olduğu konusunda

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, "Boğulma olaylarının önüne geçebilmek için ilçemizin bazı bölgelerine denize girmenin yasak ve tehlikeli olduğu konusunda uyarıcı levhalar koyuyoruz" dedi.

Arpacıoğlu, yaz aylarında yaşanan boğulmalara karşı ilçede uyarı levhalarının deniz kenarlarına yerleştirildiğini söyledi.

Sahil şeridinde bazı bölgelere hava şartlarına göre uyarı levhası, bazı bölgelere ise yasak levhalarının yerleştirildiğini belirten Arpacıoğlu, şunları kaydetti:

"Boğulma olaylarının önüne geçebilmek için ilçemizin bazı bölgelerine denize girmenin yasak ve tehlikeli olduğu konusunda uyarıcı levhalar koyuyoruz. Çeken akıntı nedeniyle Ayanikola'da denize girmek yasaklanırken, ilçenin 14 noktasında dalgalı havalarda denize girmenin tehlikeli olduğunu, 7 noktasında da denize girmenin tehlikeli olduğunu belirten levhalar yerleştirdik. Vatandaşlarımızın can güvenliği açısından bu uyarı levhalarını dikkate alarak, kurallara uymalarını istiyoruz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Hacer Coşkun

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: