Ünye Belediyesi’nden Annelere Bin 500 Zambak Çiçeği Hediye

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Anneler Günü’ne özel hazırladıkları bin 500 zambak çiçeğini Cumhuriyet Meydanı’nda bayanlara hediye etti.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Anneler Günü’ne özel hazırladıkları bin 500 zambak çiçeğini Cumhuriyet Meydanı’nda bayanlara hediye etti. Anneler Günü dolayısıyla Ünye Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda stand kuruldu. Çamyar, Anneler Günü’ne özel olarak hazırlanan zambak çiçekleri annelere ve anne adaylarına hediye etti. Tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayan Başkan Çamyar, “Bugünün anısına annelerimize ve anne adaylarına zambak çiçeklerimizden hediye etmek istedik. Annelerimiz varlık ve dünyada oluş sebebimiz. Annelerimizi bir gün değil her gün hatırlamamız gerekiyor. İlk öğretmenimiz olan bütün annelerin ellerinden öpüyoruz. Annelerimizin hayatları, hediye ettiğimiz bu çiçekler gibi güzel olsun” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: