Ünye Belediyesi'nin Çalışmaları

Ünye Belediyesi, Şeyh Yunus Türbesi'ne giden Kiraztepe yolunda 4 kilometrelik asfalt çalışması yapıyor.

Ünye Belediyesi, Şeyh Yunus Türbesi'ne giden Kiraztepe yolunda 4 kilometrelik asfalt çalışması yapıyor.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, ilçenin Hamidiye Mahallesi'nden başlayıp Kiraztepe Mevkisinde devam eden, Şeyh Yunus Türbesi'ne giden yolda yapılan çalışmaları inceledi.

Arpacıoğlu, "Ünye Şeyh Yunus Türbesi ile şehrimizin bağlantısı olan Hamidiye Mahallesi ile Kiraztepe Mevkisi arasındaki 4 kilometrelik mevcut yolumuzda asfalt çalışması devam ediyor. Asfalt yol çalışmalarının yanı sıra alt yapı çalışmaları da yürütülüyor. Uzun yıllardır yapılması beklenen bir yoldu. Din turizmi için de yolumuzdaki çalışmayı kısa süre içinde bitirmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Arpacıoğlu, ayrıca ilçede Memurkent, Turizm Otelcilik Yüksekokulu ve Kabakçı mevkisi yol çalışmalarının da devam ettiğini sözlerine ekledi.

Muhabir: Hacer Öztürk

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: