Ünye Çatom, Fransa'da Tanıtım Yapıyor

Ünye Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM), Fransa'daki ilk gününde, La Traverse Derneği'nin hazırladığı uluslararası toplantıda...

Ünye Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM), Fransa'daki ilk gününde, La Traverse Derneği'nin hazırladığı uluslararası toplantıda stant açarak Ünye’nin, Karadeniz’in, Türkiye’nin ve ÇATOM'un tanıtımını yaptı.

La Traverse Derneği'nin Türkiye’den sadece Ünye ÇATOM’u davet etmesi üzerine Fransa’ya giden Ünye ÇATOM Başkanı Selma Hasdemir, Kurul Üyesi Gülsüm Keskin, ÇATOM’un Eğitim Faaliyetleri Sorumlusu Gülcan Çiçek ve yöresel yiyeceklerin tanıtımı için Damlanur İhtiyaroğlu, toplantının ilk gününde stant açarak tanıtım yaptı.

Reklam
Reklam

Fransa'da yaşayan Türklerin büyük ilgi gösterdiği stantta, La traverse Derneği'ndeki çalışmalara başarıyla katılan Ünyeli hemşerileri Fahriye Çil Oda'nın önderliğinde ve dernek üyelerinden Nurcan Paylan, Merve Oda'nın da ev sahipliğinde verimli bir çalışma gerçekleştirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: