Ünye Kaymakamı Demir, Ünye Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi'nin Uygulamalı Otelcilik Binasında Inceleme Yaptı

Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, 16 Kasım 2012 tarihinde İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin tarafından resmi açılışı yapılacak Ünye Otelcilik ve

Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, 16 Kasım 2012 tarihinde İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin tarafından resmi açılışı yapılacak Ünye Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nin uygulamalı otelcilik binasını inceledi.

Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son hazırlıkları yerinde görmek için okulun uygulamalı otelcilik binasında inceleme yaptığını söyledi.

Ünye Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nin uygulamalı otelcilik binasının resmi açılışının 16 Kasım Cuma günü İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve Ordu Valisi Orhan Düzgün'ün katılımları ile yapılacağını belirten Demir, "Okulun birkaç eksiğini gözden geçirerek açılışa hazırlayacağız. Okuldaki eksiklikleri yerinde inceleyerek ve konuşarak tam teşekküllü bir değerlendirme yapıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Demir'e incelemeleri sırasında Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Çöp, Ordu Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkan, Ünye Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem ve Lise Müdürü İsa Ünel eşlik etti.

Muhabir: Hacer Öztürk

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: