Ünye Kaymakamlığı’ndan Ev Ziyaretleri

Ünye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca 10 Haziran 2013 tarihinden itibaren vatandaşların talep ve...

Ünye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca 10 Haziran 2013 tarihinden itibaren vatandaşların talep ve sorunlarının yerinde dinlenmesi amacıyla ev ziyaretlerine başlandı.

Ünye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca yapılacak ziyaretler için Vakıf personelinden oluşan bir ekip, ilk gece dokuz evi ziyaret etti. Ziyaretlerde vatandaşlarımıza Ünye Kaymakamı Mustafa Demir’in selamları iletildikten sonra vatandaşların istek ve arzuları yerinde tespit edildi. Vatandaşlara önemli bir sorunlarının olup olmadığı devletten beklenti ve taleplerinin neler olduğu, çevrelerinde yardıma muhtaç kişi ve ailelerin olup olmadığı sorulup, alınan cevaplar görevliler tarafından not alındı ve ilgililere iletildi.

Reklam
Reklam

Kaymakamlık tarafından başlatılan gece aile ziyareti uygulaması haftanın üç gecesi İlçemizin bütün mahallelerinde devam edeceği bildirildi. Aile ziyareti uygulamasının ilk gecesi oldukça başarılı geçmiş olup, vatandaşların memnuniyetleri gözlemlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: