Ünye Modern Balıkhanesine Kavuştu

Ünye Belediyesi Kültür Sitesi yanında bulunan eski balıkhane yıkılarak modern balıkhane hizmete sokuldu.

Ünye Belediyesi Kültür Sitesi yanında bulunan eski balıkhane yıkılarak modern balıkhane hizmete sokuldu.

Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Çöp, AA muhabirine yaptığı açıklamada, balıkçıların daha rahat ve hijyenik bir ortamda hizmet vermesi için balıkhaneyi yenilediklerini söyledi.

Yeni balıkhanenin ilçede ihtiyaca cevap vereceğini belirten Çöp, şunları kaydetti:

"35 metrekare alan üzerine 14 bin lira maliyetle yapılan yeni balıkhanemizde 4 adet balık satış alanı yapıldı. Daha önce bulunan balıkhane hijyen açısından yeterli değildi. Ayrıca alanın darlığından satıcı ve alıcılar için imkanlar kısıtlıydı. Yeni yapılan alanda bu olumsuzluklar giderildi. Bu balıkhanemizde satıcıların ihtiyacını karşılayacak kadar buzdolabı var. Atık su ve diğer alt yapı çalışmaları bitti. Çevresi ile ilgi düzenlemeler en kısa zamanda bitirilecektir."

Reklam
Reklam

Ünye'de 20 yıldır balıkçılık yapan Ufuk Taslı, balıkhanenin yeni halinden memnun olduklarını ifade ederek, `'Yeni mekanımızdan oldukça memnunuz. Soğuktan kurtulduk ve daha hijyen ortamda müşterilerimize hizmet sunma imkanı bulduk" dedi.

Muhabir: Hacer Öztürk

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz