Ünye Müftülüğü'nden Kan Bağış Kampanyası

Ordu'nun Ünye ilçesinde Kutlu Doğum Haftası nedeniyle kan bağışı kampanyası düzenledi. Ünye Müftülüğü'nün Türk...

Ordu'nun Ünye ilçesinde Kutlu Doğum Haftası nedeniyle kan bağışı kampanyası düzenledi.

Ünye Müftülüğü'nün Türk Kızılayı Ordu Kan Merkezi ile yaptığı kan bağışı kampanyası Müftü Aydın Yığman'ın kan vermesiyle başladı. Müftü Yığman burada yaptığı açıklamada, “Çölde gördüğü susuzluktan ölmek üzere olan bir köpeğe su içiren günahkâr bir kadına, Yüce Allah cennet kapılarını açtı. Vereceğiniz kan da bir insanın hayatını kurtaracak. Buna karşılıkta büyük mükâfatı olacak. Ayrıca kan vererek Peygamber Efendimiz'in (sav) bir sünnetini de icra etmiş olacağız. Kan bağış kampanyasına destek veren herkese teşekkür ederim." dedi.

Reklam
Reklam

Ordu Kan Bağış Merkezi Ekip Doktoru Dr. Cengiz Dönmez ise “Bağışçılarımızı bir can bir hayat kurtarmak adına böyle bir organizasyona katılmaları için davet ediyorum." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: