Ünye Nüfus Müdürlüğü, Yeni Kimlikler İçin Alt Yapısını Oluşturdu

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Akıllı Kimlik Kartları projesi kapsamında, Ünye İlçe...

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Akıllı Kimlik Kartları projesi kapsamında, Ünye İlçe Nüfus Müdürlüğü alt yapısını hazır hale getirerek çalışmalarını tamamlandı.

Yakın zamanda vatandaşların hizmetine sunulması düşünülün akıllı kimlik kartlarıyla ilgili alt yapı çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda Ünye İlçe Nüfus Müdürlüğü de 45 günlük bir tadilatın ardından hem yeni kimlik kartları ile ilgili alt yapıyı hem de vatandaşların daha iyi hizmeti alabileceği bir alanı Ünyeli vatandaşların hizmetine sundu.

Reklam
Reklam

Vatandaşlara daha güzel hizmetin verileceği bir alanın oluşturulduğunu ifade eden Ünye Nüfus Müdürü Fahri Çoban çalışmalar hakkında bilgiler vererek, “Akıllı kimlik kartları projesi kapsamında mevcut müdürlük yeniden yapılandırıldı, salon genişletildi. Elimizdeki imkânları değerlendirerek eski arşiv odasını kaldırdık ve salon genişletildi. Bu sayede vatandaşımıza içeride oturma ve işlerini takip etme imkânı sağlandı. Mobilya doğramalar sökülerek yerine ofis görünümü kazandıran cam ve sensörlü giriş kapısı takılmıştır. Elektrik ve bilgisayar tesisatı yenilenmiştir. Duvarları boyatarak dairemizi bu konuma getirmiş bulunmaktayız. Yaptığımız bakım ve onarım çalışmaları sırasında bizden yardımlarını esirgemeyen her konuda desteğini esirgemeyenlere teşekkür ederim” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz