Ünye otogarı, sahil yoluna bağlantı için yeni yerine taşınıyor

Karadeniz Sahil Yolu çalışmaları hız kazanınca Ünye Belediyesi de sahil yoluna bağlantılı otogar projesine hız...

Karadeniz Sahil Yolu çalışmaları hız kazanınca Ünye Belediyesi de sahil yoluna bağlantılı otogar projesine hız verdi. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu yapılacak otogar alanının etüt çalışmalarını yerinde inceledi. Arpacıoğlu, Ünye’ye yapılacak otogarın bölgede ilk olduğunu dile getirdi.
Ünye Belediyesi'nin inşa edeceği otogarla bölgede çok iddialı olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, “Yeni otogarımızı inşa edeceğimiz alan Ünye’mizin doğu tarafında bulunan yeni toptancı hali mevkiinin yanı, yani çalışmayan eski otogarımızın bulunduğu alandır. Buranın mevcut alanına 10 dönüm daha ilave edildi. Yaptığımız çalışmalarla yaklaşık 24 dönüm alanı olan otogarımızın inşaatına başlayacağız. Burası çevre yolunun ve sahil yolunun kesiştiği nokta olması münasebetiyle otogar için ideal bir alandır. Otogarımızı Ünye’ye yakışır halde yapıp bir an önce bitirmek istiyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz