Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası Dergi Yayımladı

Ünye'de 1901 yılında kurulan ve bugüne kadar faaliyetlerini yayımladığı haber bültenleriyle halka duyuran Ünye Ticaret ve Sanayi Odası faaliyetlerini dergi

Ünye'de 1901 yılında kurulan ve bugüne kadar faaliyetlerini yayımladığı haber bültenleriyle halka duyuran Ünye Ticaret ve Sanayi Odası faaliyetlerini dergi ile duyaracakı.

Ünye TSO'dan dergiye ilişkin yapılan açıklamada, "Dergide eskiden ülkemize, Ünye'mize hizmet etmiş ve bugün de hizmet etmekte olan siyasetçi, bürokrat ve akademisyenlerin köşe yazıları bulunmaktadır. Köşe yazılarında ülkemizin ve Ünye'nin bu günkü durumu değerlendirilmekte, ilçemizin geleceğine ışık tutulmaya çalışılmaktadır. Dağıtımı devam eden dergi, Türkiye'deki oda ve borsalara, milletvekillerine, belediyelere, sivil toplum kuruluşlarına, bir çok kamu kurum ve kuruluşuna ve yurtdışı temsilciliklerine ulaştırılacaktır" denildi.

Reklam
Reklam

Ünye TSO tarafından çıkartılmaya başlanılan ve aylık düzenli olarak çıkartılacak dergiye ulaşmak isteyenlerin dergiyi Odadan temin edebilecekleri belirtildi.

Muhabir: Hacer Coşkun

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: