Ünye Tso Dergi Çıkardı

1901 yılında kurulan ve bugüne kadar faaliyetlerini yayınladığı haber bültenleriyle halka duyuran Ünye Ticaret ve...

1901 yılında kurulan ve bugüne kadar faaliyetlerini yayınladığı haber bültenleriyle halka duyuran Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından oda faaliyetlerinin ve projelerinin anlatıldığı ve özellikle de Ünye’nin tanıtılmaya çalışıldığı Ünye TSO Dergisi’nin ilk sayısı basıldı.

Dergide İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, HAS Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. Hilmi Güler, eski bakanlardan Refaiddin Şahin, eski milletvekillerinden Yılmaz Sanioğlu, Cemal Uysal, Mustafa Hasan Öz, TV Sunucusu Av. Hayati İnanç, Enerji Verimliliği Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gürkan, Ünye İİBF Dekanı Prof. Dr. Nuri Yılmaz, Ünye İİBF eski Dekanı Osman Ecevit, Başakşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mahmut Tokaç, Cumhurbaşkanlığı Uluslararası İşbirliği Platformu İcra Kurulu Üyesi İdris Can Koç gibi eskiden Türkiye’ye Ünye’ye hizmet etmiş ve bugün de hizmet etmekte olan siyasetçi, bürokrat ve akademisyenlerin köşe yazıları bulunuyor.

Reklam
Reklam

Dergide, köşe yazıları ile Türkiye ve Ünye'nin bu günkü durumu değerlendirilip, Ünye'nin geleceğine ışık tutulmaya çalışıldığı vurgulandı. Dağıtımı devam eden dergi, Türkiye'deki oda ve borsalara, milletvekillerine, belediyelere, sivil toplum kuruluşlarına, birçok kamu kurum ve kuruluşuna ve yurt dışı temsilciliklerine ulaştırılacağı bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: