Ünye TSO'da Seçim Tarihine Eleştiri

Ünyeli işadamı Durmuş Zor, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin mart ayı sonuna kadar devam...

Ünyeli işadamı Durmuş Zor, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin mart ayı sonuna kadar devam etmesine rağmen mevcut yönetimin 16 Şubat tarihini seçim kararı olarak almasını eleştirdi.

Zor, yönetimin, farklı grupların, kişilerin ortaya çıkmasını ve onların çalışma yapmasını engelleyebilme adına halk tabiriyle baskın bir seçim kararı aldığını iddia etti. İşadamı Zor, üyelerden ve kamuoyundan 22 Ocak Salı gününe kadar gelecek değerlendirmelere göre aday olup olmayacağına karar vereceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Ünye TSO'nun ikinci ya da üçüncü bir liste çıkaracak kadar büyük olduğunu dile getiren Zor, "ÜTSO üyelerine ve bölgemizde insanlara bir çağrıda bulunmak istiyorum. Bu çağrı kendimin, Ticaret Odası Başkan adayı olduğumla ilgili değildir. Üyelerimiz mevcut duruma ya ‘evet’ diyecek, ya da yeni bir yapılanmanın önünü açarak geleceğine karar verecektir. Böylece de dedikodu değil, iş üretmiş olacaklardır. 22 Ocak Salı gününe kadar değerlendirmelere kararımı vereceğim.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: