Ünye TSO'dan "Ünye Buluşmaları, Bir Başarı Hikayesi" Konferansı

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası'nca (TSO) organize edilen "Ünye Buluşmaları, Bir Başarı Hikayesi" programının ikinci konuğu, bir psikiyatri merkezinin Aile

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası'nca (TSO) organize edilen "Ünye Buluşmaları, Bir Başarı Hikayesi" programının ikinci konuğu, bir psikiyatri merkezinin Aile ve Çocuk Ruh Sağlığı Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yalın oldu.

Yalın, TSO konferans salonunda düzenlenen programda, katılımcılara kişisel yaşamla ilgili bilgiler verdi.

Aile içinde özerkliğin, mesleki yaşamda etkisinin önemine dikkati çeken Yalın, şunları kaydetti:

"İnsanlar nasıl profesyonel oluyor ya da mesleğinde yeterli oluyor- Bunun büyüme, gelişme ve olgunlaşma sürecinde biri kişisel yaşamımız, diğeri de mesleki yaşamımız olmak üzere iki etkisi var. Ortamın etkileri hem bireysel yaşamımızı, hem de aile yaşamımızı etkiliyor. Aile sistemi kendi içinde özerk ve bağımsızdır. Ancak bağlı olabiliyorsa insanlar o zaman kendi mesleki profesyonel yaşamlarında da özgür ve başarılı olabiliyor. Eğer insanlar çekirdek ailesindeki ilişkileri, sorunları çözüp yeni durumlara adaptasyon sağlayabiliyorsa o zaman mesleki yaşamında da çok önemli yerlere gelebiliyorlar."

Reklam
Reklam

Dost ve arkadaşlık kavramlarının kişisel yaşamı zenginleştirdiğini ifade eden Yalın, kişilere destek veren insanların niteliğinin çok önemli olduğunu vurguladı.

Konferansa, Ünye TSO Başkanı Hasan Şimşek, CHP Ünye İlçe Başkanı İbrahim Orhan Bodancı, Ünye Müftüsü Aydın Yığman ile diğer davetliler katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: