Ünye Turizm İşletmecileri Derneği'nden Kaymakam Demir'e ziyaret

Ünye Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Adnan Sobi ve yönetim kurulu üyeleri, Kaymakam Mustafa Demir'i ziyaret etti.

Ünye Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Adnan Sobi ve yönetim kurulu üyeleri, Kaymakam Mustafa Demir'i ziyaret etti.

Dernek üyelerine makamında ağırlayan Kaymakam Mustafa Demir, Ünye'de turizm alanında yapılacak çalışmalar için Turizm İşletmecileri Derneği'nden beklentisinin yüksek olduğunu söyledi.

Ünye'nin turizmde yeni adımların atılması gerektiğini belirten Demir, "Turizmde belli bir çıtanın üzerine çıkabilmek için, başta ben olmak üzere, bu sektörde olan herkesin kendisini bir gözden geçirmesi gerekir. Turizm beklentisine ne yanıt verir, bizi ziyaret etmek isteyen insanların istediği, arzuladığı ne- Onları gözden geçirmeli, ona göre yapılanmalıyız. Bizim çok kaliteli, başka yerlerde olmayan farklı, kaliteli lokanta, restoranlarımız ve otellerimiz olmalı" dedi.

Reklam
Reklam

Turizm bölgelerinde görev yaptığını de belirten Kaymakam Demir, "Turizm bölgesi olmak için farkı ortaya koymak zorundasınız. Farklı olmak istiyorsanız, farklı bir tarzınızın olması lazım. 23 Nisan'da biz Orta Çarşı grubuyla farklı bir şey yaptık ve 8 ulusal kanalda haber oldu. Şimdi 19 Mayıs'ta başka bir sürpriz peşindeyiz. Turizmde bizim kendimizden söz ettirebilmemiz için kimsenin bilmediği, duymadığı, çok farklı olan herkesin beğenisini kazanacak bir şeyler yapmalıyız" diye konuştu.

Ünye Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Adnan Sobi de dernek olarak hedeflerinin Ünye'yi turizm şehri olması yolunda turizm işletmelerini bilinçlendirmek olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından Sobi, Kaymakam Demir'e Ünye'nin turizm alanında önceliklerin yer aldığı ve yapılması gerekenleri içeren kararların yer aldığı bir dosya verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: