Ünye'de 14. Huzur Toplantısı Çamurlu Mahallesi'nde Düzenlendi

Ünye Kaymakamlığı tarafından vatandaşların taleplerini almak, sıkıntılarını yerinde dinlemek amacıyla düzenlenen Huzur Toplantılarının 14.sü Çamurlu Mahallesi'nde gerçekleştirildi.

Ünye Kaymakamlığı tarafından vatandaşların taleplerini almak, sıkıntılarını yerinde dinlemek amacıyla düzenlenen Huzur Toplantılarının 14.sü Çamurlu Mahallesi'nde gerçekleştirildi.

Kaymakam Mustafa Demir, Çamurlu Mahallesi Necmettin Polvan İlköğretim Okulu toplantı salonunda düzenlenen huzur toplantısına başkanlık etti.

Vatandaşa hizmet için görev başında olduklarını ifade eden Demir, "Vatandaşın devlet adına ilk çaldığı kapı muhtarın kapısıdır. Şehir merkezinde mahalle muhtarının köyde köy muhtarının kapısı çalınır. Benim bütün mesai arkadaşlarım siz mahalle halkının 24 saat hizmetindedir. Başta ilçe kaymakamı olmak üzere bizler sizlerin hizmetkarıyız. Biz sizlere efendilik yapmaya gelmedik, sizlere hizmet etmeye geldik. Şuana kadar elimizden geldiği kadar hizmet ettik, bundan sonra da elimizden geldiği kadar 24 saat boyunca sizlere hizmet etmekten zevk ve şeref duyacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Toplantı vatandaşların istek ve temennilerinin ardından Kaymakam Demir'in teşekkür konuşmasıyla sona erdi.

Toplantıya Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Koçdemir, İl Genel Meclisi Daimi Encümeni Fahri Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akar, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve mahalle sakinleri katıldı.

Muhabir: Hacer Öztürk

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: