Ünye'de Belgesel Çekimi

Ordu Valiliği tarafından ilin turizm yönünü ön plana çıkartmak amacıyla hazırlanan belgeselin çekimleri Ünye'de başladı.

Ordu Valiliği tarafından ilin turizm yönünü ön plana çıkartmak amacıyla hazırlanan belgeselin çekimleri Ünye'de başladı. Ordu Valiliği tarafından hazırlanan ve çekimleri bir televizyon kanalı tarafından sürdürülen belgeselin ilk çekimi Ünye'de yapıldı. Ünye'de Çakırtepe, Ünye Müze Ev, Aynikola, Şeyh Yunus Emre Türbesi, Topyanı gibi tarihi ve turistlik yerlerin çekimi yapılırken Ünye’nin sahili denizde yapılan yat turu ile kaydedildi. Belgesele ilişkin bilgi veren Ordu Valiliği Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Öz, Ordu Valiliği'nin kenti tanıtmak için çeşitli çalışmalar yürüttüğünü söyledi. Turizmin gelişmesi için tanıtımın oldukça önemli olduğuna işaret eden Öz, "Özellikle ulusalda ve turizm ağırlıklı yayın yapan programları ve televizyonları ilimize davet edip, Ordu'yu her yönüyle onlara tanıtmaya çalışıyoruz. Bugünkü program da bu çerçevede yapılan çalışmanın parçası. Ünye ilçemizdeki tarihi ve turistlik mekanları, denizimizi, aynı zamanda ilçenin doğal güzellikleri çekiliyor. Belgesel 3 bölüm halinde yayınlanacak" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: