Ünye’de Girişimcilik Kursu

Ünye Belediyesi ve KOSGEB İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği 4. Girişimcilik Kursu Belediye Kültür Sarayı’nda başladı.KOSGEB...

Ünye Belediyesi ve KOSGEB İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği 4. Girişimcilik Kursu Belediye Kültür Sarayı’nda başladı.

KOSGEB Eğitimcisi Mehmet Buğra Sofuoğlu tarafından verilecek olan kursta, ilk 8 gün 1. grup ve hemen ardından diğer 8 gün 2. grup kurstan faydalanacak. Böylece 16 gün 66 saat sürecek olan kurstan toplamda 60 kursiyer faydalanmış olacak.

Kurs öncesi açıklama yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, “Bu faaliyetlerden elde edilen başarıları görmek bizleri fazlasıyla mutlu etmektedir. KOSGEB destekli girişimcilik kurslarının şimdi 4.’sünü açıyoruz ve de kurslarımız bundan sonra devam edecektir. KOSGEB ile belediyemizin ilişkisini kuran değerli arkadaşımız Fatih Karaağaç’a da teşekkür ediyorum. 28 Haziran’da başlayan kursumuz öngördüğümüz tarihte yani iki ayrı bölüm şeklinde yapılacak olup 2 Ağustos’ta bitecek” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: