Ünye'de Huzurevi Yapılması Planlanıyor

Aile ve Sosyal Politikalar Ünye İlçe Müdür Vekili Abdulkadir Koç, Ünye'de TMO'nun bulunduğu yerde üç dönümlük arazi üzerinde huzurevi yapımı

Aile ve Sosyal Politikalar Ünye İlçe Müdür Vekili Abdulkadir Koç, Ünye'de TMO'nun bulunduğu yerde üç dönümlük arazi üzerinde huzurevi yapımı planlandığını söyledi.

Koç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaşlıların dünden günümüze kültürümüzü ve değerlerimizi geleceğe taşımamızı sağlayan değerler olduğunu ifade etti.

Yaşlıların yaşamlarını kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamanın devletin öncelikli görevi olduğunu vurgulayan Koç, şunları kaydetti:

"Yaşamlarının büyük bir kısmını, ülkeye hizmet ederek geçiren insanlarımızın yaşlandıkları ve bakıma muhtaç oldukları dönemde, kalan ömürleri için insan onuruna yakışır bir şekilde bakım talep etme hakları bulunmaktadır. Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımızın, yaşamlarını kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak devletin öncelikli görevidir. Yaşlılarımızın sorunlarına çözüm bulmak ve hak ettikleri yaşantıyı sağlamak toplum olarak hepimizin görevleri arasındadır. Unutmayalım ki, bir gün herkes yaşlanacaktır."

Reklam
Reklam

Ülkemizde 290, Ordu merkezde 1 huzurevi bulunduğunu ve Ünye'ye de huzurevi yapımının planlandığını belirten Koç, "Ünye Belediyesi ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Genel Müdürlüğü arasında yapılan protokol doğrultusunda Ünye'de bir huzurevi inşa edilmesi düşünülmektedir. Ünye'de TMO'nun bulunduğu yerde üç dönümlük arazi üzerinde huzur evi yapımı planlanıyor. Proje Genel Müdürlüğümüze gönderildi, inceleniyor. Umarız ki önümüzdeki zaman içinde Ünye'mize de yaşlılarımızın istifade edebileceği bir huzurevi kazandırılmış olur" diye konuştu.

Muhabir: Hacer Öztürk

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: