Ünye'de İlköğretim Haftası Ziyareti

İlköğretim Haftası nedeniyle Meçhul Asker Ortaokulu öğrencileri ve idarecileri Ünye Kaymakamı Mustafa Demir'i makamında ziyaret etti.

İlköğretim Haftası nedeniyle Meçhul Asker Ortaokulu öğrencileri ve idarecileri Ünye Kaymakamı Mustafa Demir'i makamında ziyaret etti.

İlköğretim Haftası kapsamında Kaymakam Demir'i, Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, Ünye Merkez Meçhul Asker Ortaokulu Müdürü Seçkin Önbaş, öğretmen ve öğrenciler ziyaret etti.

Demir, 2012-2013 eğitim öğretim döneminin okullara ve eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.

Bir ülkenin olmazsa olmazının, en önemli hazinesinin yetişmiş insan kaynağı olduğunu ifade eden Demir, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Bütün arkadaşlarımız ciddi manada sorunsuz bir eğitim öğretim yılı için hazırlandı. Yetişmiş insanı, kaliteli insanı olan bir ülke her türlü sorunun üstesinden rahatlıkla gelebilir. Bunlar da her zaman iftihar ettiğimiz, övündüğümüz öğretmenlerimizle oluyor. Öğretmenlerimizi ciddi manada teşvik ediyoruz, onların gayretini biliyoruz. Onlar olmadığı zaman eğitilmiş insan gücünün olmayacağını biliyoruz. En güzel yatırım da insana olan yatırımdır."

Erdem ise, "Çocuklarımızın hedeflerine varmaları için eğitim camiası olarak tüm gücümüzle onlara destek sağlayacağız. Yeni eğitim öğretim yılının öğrencilerimize, velilere ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

Öğrenciler, Kaymakam Demir'e çiçek takdim etti.

Muhabir: Hacer Öztürk

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: