Ünye’de “işimiz, Gücümüz, Güvencemiz” Paneli

Sosyal Araştırmalar Vakfı(SAV) ile Ünye Eğitim-Sen tarafından “İşimiz, Gücümüz, Güvencemiz” ve “Çalışma Yaşamında Güncel Gelişmeler...

Sosyal Araştırmalar Vakfı(SAV) ile Ünye Eğitim-Sen tarafından “İşimiz, Gücümüz, Güvencemiz” ve “Çalışma Yaşamında Güncel Gelişmeler ve Güvensizlik” konulu panel düzenlendi.

Ziraat Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen panele Eğitim-Sen Ünye Şube Başkanı Mehmet Küçükergüler, CHP Ünye İlçe Başkanı Orhan Bodancı, panelistler Marmara Üniversitesi’nden Yrd. Doç. Dr. Berna Güler Müftüoğlu, Yrd. Doç. Dr. Özgür Müftüoğlu, Prof Dr. Mehmet Türkay ve Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden Yrd. Doç. Dr. Umut Ulukan, Yrd. Doç. Dr. Sebiha Kablay, öğretim üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Eğitim-Sen Ünye Şube Başkanı Mehmet Küçükergüler, panelde açılış konuşması yaparak katılan herkese teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Açılış konuşmasının ardından paneli yürüten Marmara Üniversitesi’nden Prof Dr. Mehmet Türkay, kapitalizmin zaten çalışanlar açısından başından buyana güvencesiz olduğunu, sadece bu güvencesizliğin biçiminin ve mekanizmalarının tarihsel olarak değiştiğini, dolayısıyla bugün meselenin daha vahşi bir kısmı ile karşı karşıya kalındığını vurguladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz