Ünye'de KPSS Sınavına 7 Bin 896 Kişi Girecek

Ünye'de ortaöğretim ve ön lisans mezunları için hafta sonu yapılacak Kamu Personel Seçme Sınavı'na (KPSS) 7 bin 896 kişinin gireceği

Ünye'de ortaöğretim ve ön lisans mezunları için hafta sonu yapılacak Kamu Personel Seçme Sınavı'na (KPSS) 7 bin 896 kişinin gireceği bildirildi.

Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden yapılan açıklamada, Ünye'den bin 940 kişinin ön lisans, 5 bin 956 kişinin de orta öğretim bölümünde KPSS'ye gireceği belirtildi.

Cumartesi günü 9.30'da başlayacak ve sadece ön lisans mezunlarının gireceği oturumun ilçede 8 okulda gerçekleşeceği belirtilen açıklamada, pazar günü yapılacak orta öğretim düzeyi öğrencilerinin gireceği sınavın da 28 okulda yapılacağı belirtildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada, "Sınavlarda toplam 950 personel görev alacak. Sınavda genel yetenek ve genel kültür testlerinden toplam 120 soru, 120 dakika sürede yapılacak. Sınava girmek için adaylar TC kimlik numaralarıyla internetten sınava giriş belgelerini alacaklar. Bu belgeyi de sınava gelirken yanlarında getirecekler" denildi.

Açıklamada, giriş belgesi yanında olmayan adayların sınava alınmayacağı uyarısında bulunuldu.

Muhabir: Hacer Öztürk

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: