Ünye'deki 'gönül Elçileri' Şehit Aileleri Ve Gazileri Ziyaret Ediyor

Ünye Kaymakamlığı ve İlçe Müftülüğü personelinden oluşan "gönül elçileri", 18 Mart Şehitler Günü münasebetiyle şehit...

Ünye Kaymakamlığı ve İlçe Müftülüğü personelinden oluşan "gönül elçileri", 18 Mart Şehitler Günü münasebetiyle şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti. Şehit aileleriyle yakından ilgilenen gönül elçileri, devletin ve kamu görevlilerinin her zaman yanlarında olduğunu, imkânlar ölçüsünde her türlü ihtiyaçları için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Bu tür ziyaretlerin aralıklarla devam edeceğini bildiren Ünye İlçe Müftüsü Aydın Yığman'ın şehit aileleriyle sohbetinin ardından görevli Fehmi Dayanç ve Âdem Kuşcu, Kur’ân okudu. Şehit aileleri de ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Müftülüğün şehit aileleri ve gazilere yönelik ziyaretlerinin 18 Mart’a kadar devam edeceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: