Ünye'den Umreye Gideceklere Eğitim Semineri

Ünye Müftülüğü Konferans Salonu'nda, 2013 yılında umreye gidecek olan ilk kafileye seminer verildi.

Ünye Müftülüğü Konferans Salonu'nda, 2013 yılında umreye gidecek olan ilk kafileye seminer verildi.

Ünye Müftüsü Aydın Yığman ve Ünye Müftülüğü İlçe Vaizesi Özlem Kalyoncu Şirin tarafından verilen seminere, 20 umre yolcusu katıldı.

Seminerde umrede yapacakları ibadet, tavaf, say, ihram, tıraş ve kutsal topaklardaki yaşam biçimi, orada nasıl davranılması gerektiğine ilişkin bilgiler veren Müftü Yığman, "Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 2013 yılı ilk umre sezonu başladı. Seminerde adaylarımıza umre süresince dikkat edilmesi gereken konularda bilgiler verdik. Bu ziyaretin normal bir ziyaret olmadığını, bu fırsatı iyi değerlendirerek, oradaki zamanlarını ibadetle geçirmeleri ve en iyi şekilde değerlendirmeleri gerektiğini söyledik" dedi.

Reklam
Reklam

Yığman, öğretmen, öğrenci ve velilerden oluşacak umre kafilesinin 28 Ocak'ta başlayacak umre görevinin 10 gün süreceğini kaydetti.

Muhabir: Hacer Öztürk

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: