Ünyeli Hayırseverden YİBO Öğrencilerine Eğlence Programı

Ünye'de bir hayırsever, Yüceler Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) öğrencilerine eğlence programı düzenledi.

Ünye'de bir hayırsever, Yüceler Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) öğrencilerine eğlence programı düzenledi.

Ordu Vali Yardımcısı Abdullah Demir, Halil Efendi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen programda, organizasyonu düzenleyen hayırseveri tebrik etti.

Hayırsever Fatma Kuyumcu, bu yıl beşincisini düzenledikleri organizasyonla, öğrencilerin derslerde moral ve motivasyonunu artırmayı amaçladıklarını söyledi.

150 öğrencinin gecede eğlendiğini anlatan Kuyumcu, "Çocukları çok seviyorum, 5 yıldan beri bu işe gönül verdim. Diğer hayırseverlerden de buna benzer etkinlikleri düzenlemelerini istiyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Geceye Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Ünye Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, okul idaresi, öğretmenler, Türkiye Sakatlar Derneği Ünye Şubesi üyeleri katıldı.

Muhabir: Hacer Öztürk / Fatma Kalay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: