Ünyeli öğrenciler, yaz mevsimini OMV Yaz Spor Okulları’nda değerlendiriyor

OMV Samsun Elektrik, Ünye Salon Sporları Adamları ve Kulüpleri Birliği ile 7-14 yaş grubu Ünye’li...

OMV Samsun Elektrik, Ünye Salon Sporları Adamları ve Kulüpleri Birliği ile 7-14 yaş grubu Ünye’li öğrenciler için 1 - 31 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz yaz spor okulları düzenledi. OMV Yaz Spor Okulları kapsamında, tüm eğitimleri profesyonel antrenörler tarafından verilen 10 basketbol, 1 voleybol, 1 masa tenisi ve 1 de atletizm sınıfı açıldı.

OMV Yaz Spor Okulları’na devam eden ve tamamı ilköğretim öğrencisi olan 7 - 14 yaş arası 180’den fazla çocuk, sertifikalı ve antrenör belgeli eğitmenler eşliğinde basketbol, voleybol, masa tenisi ve atletizm becerilerini geliştiriyor. Basketbol ve voleybol kursları Ünye Meslek Yüksekokulu, Ünye Anadolu Öğretmen Lisesi ve Ünye Ticaret Lisesi Spor Salonları’nda, atletizm eğitimleri Ünye İlçe Stadyumu'nda, masa tenisi eğitimleri de Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü salonunda gerçekleştiriliyor.

Reklam
Reklam

OMV Yaz Spor Okulları’na katılan öğrenciler bir yandan sportif becerilerini geliştirirken bir yandan da takım oyunlarında yer alarak yaz tatillerini en verimli biçimde değerlendirme fırsatı buluyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz