Ünye’nin gözdesi, Asarkaya Kent Ormanı’nın yolları asfaltlanıyor

Ordu'nun Ünye ilçesinde piknik alanı, yürüyüş parkuru, park ve birçok oyun sahalarını barındıran Asarkaya Kent...

Ordu'nun Ünye ilçesinde piknik alanı, yürüyüş parkuru, park ve birçok oyun sahalarını barındıran Asarkaya Kent Ormanı yolunun asfalt çalışmalarına başlandı.

Yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Asarkaya Kent Ormanı’nda Orman Mühendisi ve Belediye Su işleri Müdürü’nden bilgi aldı. Başkan Arpacıoğlu Asarkaya Kent Ormanı yoluyla alakalı, “Burası Ünye’mizin oksijen diyarı, Ünye’nin akciğeri olan Asarkaya Kent Ormanı. Orman İşletme Müdürlüğü’nden buranın işletmeciliğini belediye olarak aldık. Bu güzel mekana ulaşmadaki en büyük engel, buraya ulaşımı sağlayan yoldu. Dolayısıyla Kent Ormanı’na ulaşımı sağlayan bu yolda iyileştirme adına çok hızlı bir şekilde çalışmaya başladık. Yol için on tane damperli kamyonu buraya tahsis ettik. Kent Ormanı’nı işletmeye başladıktan itibaren burada yaptığımız çalışmalar halkımız tarafından, ilgi gördü, biz de ziyadesiyle bundan memnun olduk. Ünye Kent Ormanı olarak dizayn ettiğimiz ve çalışmalarını sürdürdüğümüz bu alanın vatandaşlarımıza en iyi hizmet vermek adına gerekli alt yapı ve üst yapı çalışmalarını hız verdik.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Başkan Arpacıoğlu yol için yapılan çalışmalara verdikleri desteklerden dolayı Özel İdare başta olmak üzere il genel meclis üyeleri Fahri Şahin, Ali Özkan, Hüseyin Tavlı, Vali Orhan Düzgün, Genel Sekreter Mustafa Yılmaz'a teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz