Ünyespor, başarısını taraftarlarına armağan ettti

Spor Toto Türkiye 2. Lige yükselen Ünyespor, Ünye’ye dönüş yaptı. Takımı, Akçay mevkiinde binlerce kişi...

Spor Toto Türkiye 2. Lige yükselen Ünyespor, Ünye’ye dönüş yaptı. Takımı, Akçay mevkiinde binlerce kişi ve 400’ yakın araçla karşılama yapıldı.
Ünye girişi Akçay’da başlayan karşılama konvoy eşliğinde Cumhuriyet Meydanı’na kadar coşkuyla devam etti. Karşılama Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda yaklaşık 4 bin Ünyespor severleri taraftarı tarafından yapıldı.
Ünye Cumhuriyet Meydanı bugüne kadar en fazla kalabalığı üzerinde barındırarak tarihi bir gün yaşadı. Ünyespor Kulüp Başkanı Ömer Zorlu, “Bize siz güç verdiniz, bizlere inandınız, bu başarıyı birlikte yakaladık. Şampiyonluk kupasını kısa bir süre önce kaybettiğimiz, Ünyespor’a büyük emek veren merhum Ayhan Cındık ağabeyimize armağan ediyoruz, bu kupayı ona armağan ediyoruz. Bu büyük mücadelede her zaman yanımızda olan Kaymakamımız, Belediye başkanımız, siyasilerimiz, işadamlarımız bizlerden desteklerini esirgemediler. Birbirimize küstüğümüz zamanlar oldu, ama yılmadık, biz bu kupayı alacağız dedik ve Ünyespor’u 2. Lige çıkaracağız dedik ve başardık.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz