Ünye’ye 1. Ve 3.’lük Madalyası Getirdiler

Türkiye Kick Boks Yıldızlar ve Minikler (Bay-Bayan) Ferdi Kick Boks şampiyonasında Türkiye 1.'si olan Seda...

Türkiye Kick Boks Yıldızlar ve Minikler (Bay-Bayan) Ferdi Kick Boks şampiyonasında Türkiye 1.'si olan Seda Kargoğlu ve Türkiye 3.'sü olan Alptuğ Uğurlu Ünye Ak Parti İlçe Başkanı Avukat Ahmet Çamyar’ı makamında ziyaret etti.

Ünye Ak Parti İlçe Başkanı Avukat Ahmet Çamyar, “Türkiye Kick Boks 2012 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Yıldızla ve Minikler (Bay-Bayan) Ferdi Kick Boks şampiyonasında Seda Kargoğlu Türkiye 1.'si, Alptuğ Uğurlu ise Türkiye 3.'sü olarak Ünyemize 2 tane madalya ile döndüler. Bizler sporun her dalına yatırım yapan iktidar anlayışını ortaya koyuyoruz. Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü 2012 yılı itibariyle 59 madalya alıp ilimizin ve ilçemizin en fazla madalya kazanan kulübü olmuştur.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Av. Ahmet Çamyar, şampiyonada dereceye giren sporcuları tebrik ederken, sporculara birde hediye takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: