Ünye'ye 500 Öğrenci Kapasiteyi Yurt

Ünye'de 500 öğrenci kapasiteli yüksek öğretim yurdunun inşaatına başlandı.

Ünye'de 500 öğrenci kapasiteli yüksek öğretim yurdunun inşaatına başlandı.

Ordu Valiliği, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün denetiminde 500 kişilik yüksek öğretim yurt inşaatı başladı. Gölevi Mahallesi'nde üniversitede okuyan öğrencilerin yurt sorununu ortadan kaldıracak olan yurdun Nisan 2013 tarihinde tamamlanması planlanıyor.

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yurt inşaatında incelemelerde bulunan AK Parti İlçe Başkanı Av. Ahmet Çamyar, AK Parti iktidarında eğitim alanında devrim yaptığını, çünkü eğitime yapılan yatırımın geleceğe yatırım olduğunu söyledi. Çamyar, "AK Parti iktidarımız her alana hizmet ederken, eğitimi bunun en başına koyan bir anlayışı hakim kılmaya çalışıyor. Bununla ilgili geçtiğimiz yıllar içerisinde öncelikle bütün Türkiye içerisindeki illerimizde üniversite yapılması noktasında çok ciddi bir atılım ve karar alındı. O anlamda kurulan Ordu Üniversitemizin, yaklaşık 16-17 yıldan beri hizmet veren bir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemiz Ünye'de var. Ordu'ya bağlanarak daha da geliştirilmesi, yeni bölümler açılması noktasındaki çalışmalarımız devam ediyor. Ünyemizde bu sene 2 ayrı bölüm açılacak" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: