Uosb Başkanı Yıldırım Evteks Fuarını Değerlendirdi

Uşak Organize Sanayi Bölgesi (UOSB) Başkanı Ali Yıldırım, bu yıl 18. düzenlenen İstanbul Ev tekstili...

Uşak Organize Sanayi Bölgesi (UOSB) Başkanı Ali Yıldırım, bu yıl 18. düzenlenen İstanbul Ev tekstili fuarsını değerlendirdi. Kentin tanıtımı, yatırımcı çekmek ve alternatif pazarlar bulmak için bu tür organizasyonları önemsediklerini söyleyen Yıldırım, fuarda ikili iş görüşmeleri yaptıklarını söyledi.

Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım, ev tekstili fuarının kendileri açısından verimli geçtiğini söyledi. Fuara katılan Uşaklı firmaların stantlarını tek tek gezdiklerini belirten Yıldırım, kentin tanıtımı için ulusal ve uluslar arası fuarlara katılmaya devam edeceklerini söyledi. Uşak Organize Sanayi Bölgesi yönetimi olarak amaçlarının istihdam ve üretimi arttırmak olduğunu kaydeden Ali Yıldırım, "Ev Tekstili sektörüne sağladığı katkı ile dünyanın en büyük fuarı olan Evteks Fuarı, bine yakın katılımcı firma iki bin marka ile katılım sağladı. 160 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilen fuarda, 2013 dünya trendleri sergilendi. Uşak olarak biz de fuara firmalar bazında katılarak sektördeki gelişmeleri takip edip, kendimizi tanıttık" dedi.

Reklam
Reklam

Ulusal ve uluslar arası fuarların yeni pazarlara ulaşma noktasında önem taşıdığını belirten UOSB Başkanı Ali Yıldırım, "Bu anlamda hem katılımcılar için hem de ziyaretçiler için bu organizasyonlar önem taşıyor. Fuarlara katılım devlet tarafından da ciddi bir şekilde destekleniyor. KOBİ'lerimizin bu desteklerden de faydalanarak ciddi bir rekabet gücü yakalayabileceklerini düşünüyoruz. Fuar katılımını kendi başına finanse edemeyecek KOBİ'ler KOSGEB'in yurtiçi fuar desteği ve tanıtım desteğinden faydalanarak fuarlarda tanıtım yapabilir. Uşak UOSB olarak istihdam ve üretimi arttırmak istiyoruz. Bunu başarabilmek için de yeni Pazar arayışlarına ve ürüm çeşitliliğine önem vermek zorundayız. Bu açıdan da fuar organizasyonlarını önemsiyoruz. Katıldığımız organizasyonlarda ayrıca ilimize yeni yatırımcı çekmek için çalışıyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: