Uosb Yönetimi Gediz Osb’de İncelemelerde Bulundu

Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, Kütahya’nın Gediz ilçesinde Organize Sanayi Bölgesine inceleme gezisi düzenledi.UOSB...

Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, Kütahya’nın Gediz ilçesinde Organize Sanayi Bölgesine inceleme gezisi düzenledi.

UOSB Yönetim Kurulu üyeleri, ziyarette Gediz Kaymakamı ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çorumluoğlu ile Belediye Başkanı Mehmet Ali Saraoğlu’ndan ilçe ekonomisi ve sanayisi hakkına bilgi aldı. Gediz ve Uşak sanayi bölgeleri arasındaki ikili iş ilişkilerini geliştirmeyi arzu ettiklerini belirten Kaymakam Çorumluoğlu, Uşaklı sanayicilere yatırım yapmaya davet etti.

UOSB heyeti, Gediz Organize Sanayi Bölgesi’ndeki inceleme gezisinin ardından Murat Dağı’nda inşası devam eden turizm tesislerini de gezdi. Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmet Ali Saraoğlu, Uşak ile Gediz halkları arasındaki komşuluk, akrabalık ve dostluk ilişkilerinin önemine de değinen Saraoğlu, uşaklı işadamlarına bölgede yatırım turizm yatırımı yapmaya davet etti.

Reklam
Reklam

UOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım ise, Murat Dağı’nın turizm potansiyelinin yüksek olduğunu belirterek ciddi yatırımlarla bölgedeki potansiyelin harekete geçirilebileceğini söyledi. Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’da, Murat Dağı’ndaki turizm potansiyelinin harekete geçirilebilmesi için bölgedeki herkesin katkısına ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz