"Up In The Air" Filmiyle Kariyerinde Uçuşa Geçen Dev Kedi: Anna Kendrick

Munis… Tatlı…:

Sinemaya olabildiğince uzak ebeveynlere sahip olan Anna Kendrick, 85’li, Portland’lı. Kardeşi gibi oyunculuğa merak salmasıyla 1998 yılında ilk önemli projesi olan High Societyile oyunculuk ve aynı zamanda müzik kariyerine de adımını attı. Daha ilk projesinden parlayan yetenekli kedimiz, bu projesiyle Tony Ödülü’ne aday olan en genç insanlardan olma başarısını yakaladı.

Kedi Canını Senin:

Twilight’taki küçük rolüyle kendisini tanıtıp, Up in the Air gibi 6 dalda Oscar adayı olacak kadar başarılı bir filmle yükselişe geçen Kendrick, Scott Pilgrim vs. The World ile birçoğumuzun kalbini daha kariyerinin başlarından kazandı, dev kedi olmaya yaklaştı. Üstelik bu filmlerin hepsi 1,5 yıllık bir süre içerisinde çıktı. 50/50’nin ardından Pitch Perfect’le Twilight Serisinin gölgesinden iyice çıkan yetenekli oyuncuyu aynı zamanda şarkı söylemesiyle biliyoruz. Seni Bu Konuda İkna Edeceğim:

2009’dan beri her sene en az 3 filmde rol alan çalışkan oyuncunun şu anda 2015’te çıkması planlanan dört, 2016’da çıkması planlanan iki projesi var. Bunların giderek artacağından ve bizim de merakla takip etmeye devam edeceğimizden eminiz.
Ayrıca Mart ayında !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali kapsamında gösterilmekte olan The Last Five Years isimli filmde de kendisini izlemiştik.
Postun detaylı, orijinal hali için: http://avazavazdergi.com/dev-kedi-anna-kendrick/

Reklam
Reklam