Urfa Kültürünü Tanıttılar

Urfa Kültürünü Tanıttılar

Geçtiğimiz gün SANLIURFA. COM’un gündeme getirdiği öğrencilere, sosyal paylaşım sitesi grubu Urfa’nın mutfak kültürünü tanıtmak için akşam yemeği verdi…

Bahçeşehir Üniversitesi’nde okuyan 24 kişiden oluşan gönüllü öğrenciler ‘’Sosyal Ben’’ projesi kapsamında Şanlıurfa’ya gelerek Urfalı öğrencilere çocuklara drama, dans, tiyatro, resim ve gitar kursu veriyor.

Geçtiğimiz gün SANLIURFA.COM’un ‘’Hayali Urfa’da proje oldu’’ başlıklı haberini okuyan, Facebook’ta kurulan ve Şanlıurfalılardan oluşan ‘Urfa Tetirbeleri’ adlı grup öğrencilerin duyarlılığından etkilendi. Tatillerini yarıda bırakarak sosyal bir proje için Şanlıurfa’ya gelen öğrencilerin çalışmalarını takdir eden grup, öğrencilere teşekkür için Şanlıurfa mutfak kültürünü tanıtma adına akşam yemeği verdi.

Reklam
Reklam

Bir otelde toplanan öğrencilere ev yapımı lahmacun ve ayran ikram edildi. Proje koordinatörü Ece Çiftçi ‘’Gerçekten buranın halkı çok misafirperver açıkçası sürekli bize yemek ikram ediyorlar.’’ Dedi.

Facebook’ta bir araya gelen gurup üyelerinden Bakır Yetim ‘’Arkadaşlarımızı ağırlamaktan gurur duyduk. Böyle projeleri desteklemek Urfa kültürünü tanıtmak adına elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Tetirbe grubu olarak sadece bir yemek organizasyonunda bulunduk.’’ Şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: