Urfa mozaik müzesi ne zaman?

Haleplibahçe mozaik müzesinin yapım tarihi açıklandı…

Şanlıurfalı turist rehberleri Kültür Bakanı Günay’ı ziyeret etti. Görüşmede merakla beklenen Haleplibahçe mozaik müzesinin yapım tarihi de açıklandı…

Şanlıurfalı turist rehberleri bakan Günay’ı ziyaretlerinde ev yapımı isot ve mozaik temalı yağlı boya tablo hediye etti.

Şanlıurfa Profesyonel Turist Rehberleri Derneği ŞURED Başkanı Kamil Türkmen ve beraberindeki TUREB, İRO, ARO, İZRO ve ARED başkan ve yöneticileri Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ı makamında ziyaret etti. Turist Rehberliği Meslek Kanunu tasarı metni ve Diyanet'in başlatmaya çalıştığı cami rehberliği üzerine Rehberlik Meslek Kuruluşlarının ortak görüşleri paylaşıldı.

Reklam
Reklam

Bu arada TUREB İcra Kurulu Üyesi ve ŞURED başkanı Kamil Türkmen ve Bşk.yrd.Müslüm Çoban tarafından savaşçı Amazon kraliçelerinin av sahnesinin yer aldığı Abdurrahman Birden tarafından yapılan yağlı boya tablo hediye edildi.

Tabloyu çok beğenen bakan Günay Şanlıurfa’ya 2012 yılı yatırım programında mozaik müzesinin yapılacağını, inşallah Halepli Bahçedeki gerçek mozaiklerin yerindeki müzede sergileneceğini ve Şanlıurfa’nın kendisinde önemli bir yeri olduğunu belirtti.

Şanlıurfa mutfağını çok seven Günay’a ŞURED Bşk. Türkmen tarafından özel ev yapımı isot takdim edildi.Bakan Günay bu özel hediyeyi kimseyle paylaşmayacağını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz