Urfa’da Ağlatan 23 Nisan

Urfa’da Ağlatan 23 Nisan

ADNAN ÇELİK

Şanlıurfa’da Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının kutlama etkinliklerinde duygu dolu anlar yaşandı.TBMM’nin açılışının 93’üncü yılı nedeni ile tüm yurtta kutlanan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şanlıurfa’da da kutlandı. İlk olarak Şehitlik Anıtında düzenlenen törende Anıta çelenk konuldu. Etkinlik 2002 Vakıflar İlk Öğretim okulunda devam etti.

NİJERYALI ÖĞRENCİLER DANS GÖSTERİSİ YAPTI

Etkinlikler Vakıflar İlk Öğretim okulu öğrencilerinden Zehra Ünal’ın ‘’Bizim bayramımız’’ adlı şiiri ile başladı. Daha sonra okul öğrencilerinden Aybüke Soydan günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Öğrencilerin şiir ve konuşmalarının ardından İl Milli eğitim Müdürü Metin İlci açılış konuşmasını yaptı. Konuşmalardan sonra öğrencilerin hazırladıkları gösteriler sergilendi. İlk olarak anaokulu öğrencileri bayrak gösterisi yaptı. Öğrencilerin küçük gösterisi protokol ve veliler tarafından ayakta alkış aldı.

Reklam
Reklam

ANNELERİN GÖZLERİ DOLDU, AĞLADI

Daha sonra Nijeryalı 5 öğrenci dans gösterisi yaptı. Nijeryalı öğrencilerden sonra Ana okul öğrencileri tarafından Efe oyunu sahnelendi. Oyunların sahnelendiği sırada çocuklarını izleyen velilerin duygu dolu anlar yaşadığı ve gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

Kutlamalara Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, İl Özel İdare Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz, İl milli Eğitim Müdürü Metin İlci, Alay Komutanı Albay Emin Dursun ve çok sayıda öğrenci ile veliler katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: