Urfa’da at sevgisi sergisi

Urfa’da at sevgisi sergisi

Türkiye Jokey Kulübü (TJK) tarafından 2012 yılında 9.kez düzenlenen "At, At Sevgisi ve At Yarışı" konulu resim yarışmasının Şanlıurfa Mozaik AVM Resim sergisi sergisi 28 Şubat akşam saatlerinde açıldı.

Türkiye Jokey Kulübü (TJK) tarafından 2012 yılında 9. kez düzenlenen "At Sevgisi ve At Yarışı" konulu resim yarışmasının sergisi 28 Şubat Mozaik sergi solgununda sergilendi.

Toplam 42 eserin katıldığı resim esrinde 36 eser de sergilenmeye değer bulundu. ROP Mehmet Kaz oğlu Şanlıurfa hipodrom müdürü konuşmasında 9’ncusu düzenlenen geleneksel resim sergimiz bu sergimize 6 ödül verilmiştir bu ödüle laik görülen altı eserimiz bu 42 resim sergimiz şuanda İstanbul’da Adana’da Şanlıurfa’da İzmir ve diğer hipodromlarımızda sergilenmeye devam edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: