Urfa’da Başbakan İzdihamı

Başbakan’ın halka seslendiği sırada izdiham yaşandı, baygınlık geçirenler oldu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan toplu açılış törenleri ve bir dizi ziyarette bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi. Başbakan Erdoğan’ın yanı sıra Başbakan’ın eşi eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Devlet Bakanı Beşir Atalay da Şanlıurfa'ya geldi.

Şanlıurfa’ya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Abide Köprülü Kavşağı ve toplu açılış törenleri sırasında halka seslendi. Başbakan Erdoğan yaklaşık 40 dakika konuşma yaptı. Açılış törenine yoğun ilgi gösteren Şanlıurfalılar zaman zaman izdihama neden oldu. Alanı dolduran kalabalığın arasında bazı kadınların baygınlık geçirdiği görüldü. Polis barikatlarının ön kısmında bulunan 2 engelli ise ezilme tehlikesi yaşadı. Baygınlık geçiren vatandaşlara ise açılış alanında hazır bekleyen sağlık ekipleri müdahale etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz